SafeLight leder Metallica og alle andre

 

royal arena metallica500px
Danmarks nye superarena i international klasse, ROYAL ARENA, i København har sat sit helt eget niveau for, hvordan en åbningsfest skal skrues sammen.


ROYAL ARENA slår dørene op for publikum den 3.+ 5.+7.+9. februar, hvor Metallica spiller udsolgte koncerter alle dage, og dermed kan vi vist godt erklære superarenaen for åben. Dizzy Mizz Lizzy og D.A.D. følger trop nogle dage senere – også udsolgt, hvis du skulle være i tvivl.


Royal Arena, der ligger tæt på Ørestads Metrostation og indkøbscenteret Fields, har været undervejs i snart seks år, og det har ikke skortet på historier i medierne om fejl og forsinkelser. Men arenaen bliver klar til åbningsfesten med Metallica i februar, og i SafeLight har vi fra starten sikret, at vores del af aftalerne omkring levering af flugtvejs- og panikbelysning – med alt hvad dertil hører af centralstyring mm, er blevet overholdt til punkt og prikke.


Det har i vid udstrækning handlet om specialdesignet sikkerhedsbelysning, som ikke lå i vores standardsortiment. Efter flere tilløb blev løsningen fundet og produktionen igangsat. Sidste leverance ud af mange blev effektueret for nyligt.


Skulle der opstå en kritisk situation i ROYAL ARENA, så er det SafeLights løsninger, der viser vejen til hurtig, sikker og forsvarlig evakuering for både publikum, ansatte og ikke mindst Metallica og alle store navne, der i fremtiden vil komme og skabe store events for både et dansk og et internationalt publikum.


Gik du glip af vores nyhedsbrev fra august 2015 om projekt ROYAL ARENA, kan du læse det her http://www.safelight.dk/aktuelt/copenhagen-arena.html

 

Du kan følge nedtællingen til åbningstidspunktet af ROYAL ARENA lige her: http://royalarena.dk/

December 2016